Hei viestinnän tuttava, tarvitsen sinua!

Lähetä kaveripyyntö! Saatan tarjota töitä!

Minulla on positiivinen ongelma, joka on samalla hyvin vakava:
Vaikuttaisi siltä, että minulla olisi asiakkaita ja kädet täynnä hommaa tuonne helmikuun loppuun asti. Tämä on tietysti upeaa.

Mutta jos nykyiset työni tästä paisuvat tai minulle tulee uusia asiakkaita, niin joudun pinnistelemään auttaakseni heitä. Myös kaltaiseni viestinnän kevytyrittäjä tarvitsee jatkuvasti uusia asiakkaita ja työtarjouksia, jotta sen helmikuun jälkeenkin olisi kivasti kädet täynnä töitä. ”Myy, myy, myy!” on oikein hyvä nyrkkisääntö yrittäjälle kuin yrittäjälle.

Joten jos sinulla on viestinnän ongelma tai muu tarve, niin ota vain rohkeasti yhteyttä. Varaan aikaa tapaamiselle ja uskon voivani auttaa.

Mutta jo nyt olen työtä vähän kanavoimassa muillekin, ihan vain siksi, että asiakkaani voisivat paremmin vastata tarpeisiinsa esimerkiksi sellaisissa asioissa, joissa en ole paras asiantuntija (ja sellaisia alueita on paljon). Joten, jos olet Keski-Suomessa työtä kaipaava viestintäihminen ja tunnet minut edes jotenkuten, niin:

    • Jos et ole jo LinkedIn-tuttuni, niin pistä ihmeessä kutsu!
    • Toivoisin, että profiilistasi saisi kuvaa siitä mitä osaat ja oletko käytettävissä.
    • Tietysti paras olisi suora privaattiviesti vaikka LinkedInissä. Esimerkiksi vaikka näin: ”Moi Aleksi! Muistatkos, teimme yhdessä x. Olen erikoistunut x ja olisin valmis tekemään hommia x.”
    • Ja jos et vielä tunne minua, niin seuraa vaikka Twitterissä, kyllä tiemme ennemmin tai myöhemmin sitten käyvät yksiin.

terveisin,

Aleksi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s